Početak
         Karijere
         Kontakt
      Kako do nas?
      Faktoring je financijsko rješenje koje će osloboditi Vaš kapital i omogućiti rast tvrtke kao i napredovanje Vašeg poslovanja. Dobrodošli na web stranice tvrtke Adriatic Zagreb Factoring!
Upitnici za klijente i prezentacije

Sa svrhom da približimo našim klijentima faktoring usluge i ono što radimo, u rubrici download možete pronaći Upitnik za klijente. Ispunjavanjem Upitnika možete brže i efikasnije doći do faktoring transakcije.

Naše visokostručno osoblje na temelju ispunjenih i danih informacija o vašim kupcima, dužnicima i na osnovu drugih podataka iz upitnika mogu na najbolji mogući način pronaći proizvod i uslugu po vašoj mjeri i ponuditi najbolje za vaše potrebe.

Pozivamo vas da nam se s povjerenjem obratite. Ispunjavanje upitnika vas ni na koji način ne obvezuje na prihvaćanje ponude ili sklapanje ugovora.


Osim Upitnika za klijente u našoj rubrici MATERIJALI možete pronaći i najnovije prezentacije koje na detaljniji način prezentiraju naše poslovanje.

Novosti
Poštovani klijenti i poslovni partneri, od 30. ožujka 2015. godine možete nas pronaći na novoj lokaciji, ulica Andrije Žaje 61/5 kat, 10000 Zagreb...... 
1.4.2015
   
Sa svrhom da približimo našim klijentima faktoring usluge i ono što radimo, u rubrici download možete pronaći Upitnik za klijente...... 
28.2.2013
   
Od 1. siječnja 2013. godine dostupni su i izmjenjeni opći uvjeti poslovanja... 
9.1.2013
   
Poštovani klijenti i poslovni partneri, od 1. siječnja 2013. godine možete nas pronaći na novoj lokaciji, unutar "Hypo centra" u Zagrebu... 
8.1.2013
   
  SVE NOVOSTI >>